Ceai de salvie 20 plicuri Larix Mod de prezentare: Cutie conĹŁinând 20 plicuri x 1.2 g. Compozitie: Salviae folium (frunze de salvie). IndicaĹŁii: Dezinfectant, calmeazÄ...
Ceai Fructe De Padure 20 Dz Celmar Compozitie : Fructe de padure (65% amestec): mure, zmeura, fragi, afine si macese Alte fructe uscate : hibiscus, mere si fructe de porumbar...
Ceai Macese Fructe 20 Dz Celmar MÄceĹul face parte din categoria plantelor-panaceu. Poate fi folosit cu succes Ĺi în combaterea alcoolismului Ĺi tabagismului. De asemenea,...
Ceaiul Celmar cu fructe exotice este un ceai natural obtinut prin uscarea fructelor. Compozitie: calicul de Hibiscus sabdariffa, fructe uscate (mar, coacaze, kiwi, coaja de citrice),...
Recomandari: Ceaiul negru se obtine prin fermentare din ceai verde. Are un puternic efect energizant asemanator cu al cafelei. Compozitie:Ceai negru Mod de preparare:1-2 plicuri la...
Belin Musetel 20dz Ceaiul de musetel este folosit in medicina pentru: tratarea stomacului sensibil, sindromul intestinelor sensibile si ca ajutor pentru un somn mai lin. De asemenea,...
Ghimpele face parte din familia Asteraceae, find o planta erbacee, anuala, cu o tulpina bogat ramificata, cu spini trifurcati la baza fiecarei frunze si flori mici verzui. Creste pe...
Crusinul face parte din familia Rhamnaceae, fiind un arbust indigen cu frunze lat-eliptice lucioase, cu marginea intreaga si flori mici, albe-verzui, grupate in buchete. Fructele sunt...
Afinul face parte din familia Ericaceae, fiind un arbust mic, cu tulpini taratoare, de culoare verde. Frunzele sunt rotund-ovate pana la eliptice iar florile, de culoare roz-palide...
Coada soricelului face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze penate, paroase si flori albe sau trandafirii. Planta creste in toate zonele, de la campie...
Ceai Macese si Hibiscus 20 doze Larix Mod de prezentare: Cutie conĹŁinând 20 plicuri x 2 g. IndicaĹŁii: AcĹŁiunii vitaminizante Ĺi mineralizante ale mÄceĹelor li se adaugÄ recomandÄrile...
Ceai Soc Cu Lamaie 20 Dz Celmar Mod de preparare: Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai. Â ...
Efecte Ceai visine fructe 20dz CelmararomaticvitaminizantMod de administrare Ceai visine fructe 20dz Celmaro cand de ceai preparata ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zipeste...
Ceai Savoarea Plantelor Vitalitate Plus 20 plicuri Adnatura Pe plafarul online Farmaverde. ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei...
Galbenelele fac parte din familia Asteraceae, fiind planta erbacee, anuala, cu inflorescente terminale de coluare galben-portocaliu. Originara din Asia si Europa de Sud, a fost introdusa...
Menta face parte din familia Lamiaceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze oval-lanceolate si flori violacee dispuse intr-o inflorescenta spiciforma, conica. Denumirea stiintifica...
Ceai Menta 20 dz a 1.8 g Belin Nova Plus Ingrediente : Herba Menthae Mod de preparare : Se toarna apa clocotita direct peste plicul cu ceai . Asteptati aproximativ 3 minute...
Descoperă aroma delicată a florilor de portocal într-un ceai verde cu efect revigorant. BENEFICII : Are efecte revigorante și antioxidante; Contribuie la scăderea în greutate; Ajută...
Ceai de Macese 20 doze Larix Mod de prezentare: Cutie conĹŁinând 20 plicuri x 2 g. IndicaĹŁii: Este recomandat în avitaminoze (datoritÄ conĹŁinutului ridicat de vitamine: C, A, B1,...
Ceai de Rostopasca, 20 plicuri, Stef Mar Valcea Actiune: CEAI ROSTOPASCA - Stimulent al functiei hepatice, calmant al colicilor hepato-biliare, sedativ si narcotic al centrilor nervosi...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.