STEFMAR Ceai de Urzica 50 g Stef Mar

STEFMAR Ceai de Urzica 50 g Stef Mar
 

STEFMAR Ceai de Urzica 50 g Stef Mar

3,48 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
nutriplantmed.ro
Descrierea produsului
Ceai de Urzica 50 g Stef MarRecomandari:- ajuta in tratarea anemiilor, mai ales a celor produse prin deficitul de fier in alimentatie, datorita continutului sau in fier si vitamina C; - actioneaza ca mineralizant general; - protejeaza vasele de sange si reduce riscul hemoragiilor, datorita vitaminei K; - reduce nivelul de zahar din sange, de aceea este indicat atat in prevenirea diabetului, cat mai ales pentru bolnavii de diabet. O eficienta mai buna impotriva diabetului o are mancarea de urzici (care este mai indicata decat ceaiul in acest caz); - are actiune diuretica (in special datorita polifenolilor continuti), fiind un remediu foarte bun pentru persoanele al caror organism tinde sa retina apa. Consumul zilnic, timp de minimum cateva saptamani de ceai de urzica ajuta persoanele afectate de obezitate sa piarda mult mai usor kilogramele in exces; - previne bolile de inima si contribuie la stoparea evolutiei lor, datorita efectului diuretic si a antioxidantilor continuti;- este foarte eficace in tratarea gutei, deoarece reduce semnificativ nivelul de acid uric; - ajuta in detoxifiere;- contribuie la involutia astmului bronsic, cu conditia ca persoana afectata sa nu aiba alergie la urzica. Uz extern: ceaiul de urzica preparat pentru uz extern foloseste in cazul hemoroizilor, a ulcerelor varicoase, dezinfecteaza si cicatrizeaza ranile, cicatrizeaza arsurile.
Eficienta cea mai ridicata a urzicii este in tratarea anemiei, a gutei si in combaterea obezitatii. Pentru efecte semnificative, recomandam consumarea ceaiului de urzica pe intervale mai mari de timp (saptamani sau luni).
In trecut urzica era folosita atat pentru valoarea sa medicinala, cat si la obtinerea unor coloranti si deseori la sapunul de casa, produs in gospodarii. Urzica are o compozitie destul de complexa. Este cunoscuta indeosebi ca o buna sursa de minerale (in primul rand fier si magneziu), polifenoli si vitamine (indeosebi vitamina K si C). Contine si numeroase enzime, care insa se pierd prin prepararea termica. Urzica se foloseste sub forma de ceai si de tinctura.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.