Fares Glicostat M96, ceai la punga, 50 g, Fares

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Fares Glicostat M96, ceai la punga, 50 g, Fares

13,60 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
planteco.ro
Descrierea produsului
Proprietati:
Sustine metabolismul glucidic, mentinand glicemia in limite normale

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate neta: 50 g

Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Ingrediente/capsula:

Frunze de dud (Mori folium),
salvie (Salviae herba) 15%,
urzica (Urticae herba) 14%,
frunze de afin (Myrtilli folium) 10%,
frunze de nuc (Juglandis folium),
radacina de brusture (Bardanae radix),
teci de fasole (Phaseoli fructus s. sem. ) 10%,
scortisoara (Cinnamomi cortex),
frunze de Stevia rebaudiana (Steviae rebaudianae folium) 6%,
fructe de schinduf (Foenugraeci semen).

Recomandat in:

recomandat in prediabet si ca adjuvant in diabetul zaharat;
hipoglicemiant si stimulent al functiilor pancreasului.

Arii de actiune: Glicemie
Mod de administrare:
Se beau 2 – 3 cani cu ceai pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa.

Durata unei cure este de 1 – 3 luni.

Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Preparare: Peste o lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit, apoi se strecoara.

Atentionari: Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.

Sarcina si alaptare: In sarcina si alaptare se pot bea 2-3 cani cu ceai pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa, timp de o luna. Cura se poate relua dupa o pauza de o luna.

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

Asocieri recomandate: Pentru un efect mai puternic puteti asocia ceaiul cu capsule Glicostat-M97 sau capsule Glicostat Forte M108. Pentru un plus de efect echilibrant asupra glicemiei si intarirea generala a organismului adaugati in cura si capsule Crom Seleniu Zinc F176.

Sfaturi practice de dieta si stil de viata: Evitati consumul de dulciuri concentrate, fructe cu peste 20% glucide, bine coapte sau uscate (struguri, prune, pere, banane, curmale, smochine, stafide).

Urmariti ca in dieta sa aveti un aport de circa 50-60% glucide, 25-35% lipide si proteine 15%. Consumati cereale, leguminoase, fructe (caise, afine, coacaze, mure, zmeura, grapefruit, lamaie, avocado), oleaginoase (nuci, alune, arahide), zarzavaturi, ulei presat la rece (masline, floarea soarelui, nuci, etc. ), lactate, oua, conform calculului ratiei calorice si a indexului glicemic al fiecarui aliment.

Se limiteaza consumul de legume uscate (fasole boabe, mazare), paine, lactate, fructe (banane, pepene galben si verde, piersici, mere, pere, mandarine), legume (cartofi, sfecla rosie).

Un regim bogat in fibre alimentare (min. 25 gr/zi) poate reduce necesarul de insulina, micsorand glicemia postprandiala, incetineste absorbtia glucidelor, scazand colesterolul din sange si riscurile cardiovasculare. Sunt recomandate fibrele alimentare din orz, ovaz, leguminoase, caise, dar si din unele legume: broccoli, varza, morcovi, napi si cartofi. Alimentele bogate in fibre trebuie sa se incadreze in cantitatea de hidrati de carbon recomandata de medicul diabetolog.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.