Fares Ceai Hepatofit -vrac, 50g, Fares

Ofertele pentru produsul

 

Fares Ceai Hepatofit -vrac, 50g, Fares

7,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
minifarmonline.ro
Descrierea produsului
Proprietati:- poate susține detoxifierea, menține funcțiile fiziologice de purificare a organismului (brusture, rozmarin, anghinare);- antioxidant: poate proteja împotriva acțiunii radicalilor liberi rezultați din cauza stresului, condițiilor de mediu poluat sau alcoolului (păpădie, anghinare, măghiran, Astragalus, rozmarin, salvie);- poate stimula activitatea ficatului, ajută la reînnoirea celulelor hepatice (turiță mare);- poate contribui la o mai bună digestie a grăsimilor (brusture, rozmarin). Mod de utilizare:Copii de peste 6 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi. Adulţi: 3-4 căni cu ceai pe zi. Ceaiul se bea cu o jumătate de oră înainte de masă. Durata unei cure este de 2-3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Preparare: Se fierbe 1 linguriță amestec plante în 250 ml apă timp de 3 minute, se lasă 15 minute acoperit, apoi se strecoară. Ingrediente: Rădăcină de păpădie (Taraxaci radix) 20%, rădăcină de brusture (Bardanae radix) 20%, mentă (Menthae herba) 15%, frunze de păpădie (Taraxaci folium) 7%, măghiran (Marjoranae herba) 7%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 7%, rădăcină de astragalus (Astragali radix) 5%, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 5%, flori de siminoc (Helichrysi flos) 5%, turiță mare (Agrimoniae herba) 5%, frunze de anghinare (Cynarae folium) 2%, salvie (Salviae herba) 2%. Precautii: Acest ceai nu este indicat copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu se cunosc. Asocieri recomandate: Pentru protecția ficatului, pe termen lung, recomandăm asocierea cu capsule Hepatofit Forte D79/D80. Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: Vă recomandăm să evitaţi alimentele cu conservanţi, coloranţi, îndulcitori artificiali. Nu consumaţi prăjeli, afumături, alimente vechi sau conservate, carne grasă, mezeluri, măruntaie, peşte gras, icre, untură, brânzeturi fermentate sau grase, produse zaharoase (prăjituri, produse de patiserie, ciocolată, îngheţată), zahăr alb, condimente iuţi, sosuri picante, unele  legume (castraveţi, gulii), murături, unele oleaginoase (alune, migdale, nuci, unt de arahide). Evitaţi abuzul de medicamente, consumul de alcool, cafea, sucuri carbogazoase artificiale, alimentaţia în exces. Este bine să consumaţi alimente care au efect detoxifiant asupra ficatului şi sunt bogate în antioxidanţi: cereale integrale, mămăligă, griş, fructe, legume, uleiuri vegetale presate la rece, miere de albine, magiun, anghinare, pătrunjel, mărar, leuştean, ţelină. În cantităţi mai reduse puteţi consuma lactate slabe, 1-2 ouă pe săptămână (fierte), peşte, carne slabă. Este indicat să luaţi mai multe mese (5-6) pe zi şi mai reduse cantitativ.  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.