Aroma Plant Ceai Marul Lupului 150 g Aroma Plant Ion Bonchis

Aroma Plant Ceai Marul Lupului 150 g Aroma Plant Ion Bonchis

16,61 RON
 

Aroma Plant Ceai Marul Lupului 150 g Aroma Plant Ion Bonchis

16,61 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
nutriplantmed.ro
Descrierea produsului
Ceai Marul Lupului 150 g Aroma Plant Ion BonchisDescriereMarul Lupului, chiar daca pare greu de crezut, are efecte in foarte multe afectiuni: ulcer gastro-duodenal, ulcer varicos, pancreatita, hemoroizi, caderea parului, pelada, slabirea organismului, viermi intestinali, giardia, colita, dispepsie, constipatii, dureri de gat, stari depresive, neliniste, insomnii, acnee, candidoze si herpes bucal, anexite violente, fibrom uterin, ulceratii uterine, chisturi ovariene, cancere uterine, ciroze, boli ale sistemului nervos, noduli hormonali si ganglionari, infectii externe grave, arsuri, muscaturi de orice fel, rani deschise etc. Compozitie: marul lupului. RecomandariEfect terapeutic:diaforetic, febrifug, Ceai din Marul Lupului, antibacterial, antifungal, depurativ. Aceasta planta a fost utilizata inca din Egiptul Antic pentru muscaturile de sarpe si mai tarziu a fost folosit in promovarea contractiilor uterine lanastere. Afectiuni la care foloseste aceasta planta:
  • piele: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri, regenerarea pielii (stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule;
  • circulatie: ulcer varicos;
  • aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
  • aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, prurit vaginal, vulvite, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, mamare, infectii mamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
  • aparat genital masculin: cancer de prostata.
AdministrareMod de intrebuintare: SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA!
- Pentru o cicatrizare estetica a ranilor sau a taieturilor in urma unor interventii chirurgicale - se pune pe locul afectat o cataplasma cu tataneasa si marul-lupului o data pe zi, tinandu-se vreme de o ora. Viteza de vindecare va creste simtitor, iar cicatricele vor deveni cu timpul abia vizibile.
Se va utiliza astfel:

- Infuzia:peste o lingurita de marul lupului introducem 250 ml. apa clocotita, lasandu-se cuvasul acoperit pana ce va deveni caldut, se strecoara cantitatea si se va utiliza pentru fiecare afectiune separat : spalarea, dezinfectarea, tamponarea si comprese pe locului afectat.

Peste o lingura de marul lupului se introduc 250 ml. apa clocotita, se lasa vasul acoperit, iar cand este caldut se strecoara si se va tampona locul afectat cat mai des; peste noapte se vor pune comprese pentru urmatoarele afectiuni: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri de orice fel, regenerarea pielii, stimularea formarii de noicelule, ulcer varicos.

Pentru aparatul genital la femei dupa acelasi mod de intrebuintare, dar se vor face spalaturi (cu irigatorul) seara la culcare si se vor consuma in paralel combinatiile de plante pentru uz intern, pentru afectiuni ginecologice. Mod de administrare:
- Cancer intestinal, genital, de rect, de prostata - se recomanda clismele cu marul-lupului, facute o data la doua zile. In cazul in care clismele sunt contraindicate, se fac zilnic bai de sezut.
- In cancerul genital la femei se face o clisma la doua zile si o irigatie vaginala (cu acelasi tip de preparat ca si la clisme) o data la trei-patru zile.
- Cancerul de piele - se face o data la doua zile o clisma cu marul-lupului si in plus se aplica zilnic o cataplasma cu tataneasa si marul-lupului. Aplicarea cataplasmelor se repeta pana la disparitia totala a leziunii.
- Infectii genitale cu trichomonas, papiloma, chlamidya- se fac spalaturi vaginale cu un ceai preparat la fel ca cel pentru clisme. Tratamentul se face vreme de 7-10 zile cu doua saptamani de pauza pentru refacerea florei vaginale. La barbati se fac zilnic bai de sezut cu marul-lupului, pentru sporirea imunitatii locale. Mai ales in infectii cu chlamidya si in cele bacteriene va fi respectat cu strictete tratamentul cu antibiotice prescris de medic, cele doua terapii mergand foarte bine in paralel
- Abcese, furuncule, eczeme infectioase rezistente la alte forme de tratament - se pune pe locul afectat o cataplasma cu marul-lupului vreme de trei-patru ore pe zi, dupa care se lasa pielea sa se zvante in aer liber vreme de o ora. Se repeta aplicatia zilnic, pana la vindecarea totala
- Contra hemoroizilor - se foloseste unguentul al carui mod de preparare a fost descris anterior, cu care se fac aplicatii locale de doua-trei ori pe zi. Foarte utile sunt si baile de sezut cu marul-lupului, care vor fi facute o data la doua-trei zile.
- Ranile (inclusiv de la interventii chirurgicale) care nu se inchid - se trateaza cu comprese cu tinctura de marul-lupului. Un tifon bine imbibat cu tinctura se pune pe locul afectat vreme de 30 de minute, dupa care se indeparteaza compresa si se lasa pielea sa se zvante vreme de macar o jumatate de ora.
- Cancer esofagian, la limba etc. - se face gargara cu ceai de marul-lupului, tataneasa si musetel, preparat intocmai ca si cel pentru clisme. In cadrul aceluiasi tratament se vor realiza totodata clisme cu marul-lupului, o data la doua zile.



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.